Non_Stop_Travel Despre Noi

Informatii cu caracter fiscal si caracter specific:

Agentia Non-Stop Travel, parte a firmei S.C. NON-STOP HOLIDAYS S.R.L., cu sediul social în Bucuresti, Sectorul 4, Strada Drumul Gilaului, Nr. 26A, cu nr. de ordine în Registrul Comertului J40/12440/2012, Cod Unic de Inregistrare RO30832074 si capital social vărsat 200 RON, este o agentie de turism touroperatoare, conform licentei de turism nr. 6683 din data de 14.11.2012, eliberata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe baza brevetului de turism nr. 19572
din data de 20.10.2011 emis pe numele Muresan Lavinia-Cristina, asociat si director general al agentiei.

Activitatea principala, cf. cod CAEN 2011 este 7911- Activitati ale agentiilor turistice. Agentia Non-Stop Travel este detinatoare a politei de asigurare in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism seria I, nr. 48814, incheiata la Omniasig în data de 04.11.2016, valabila pana la 06.11.2017.

Pe scurt despre Non-Stop Travel:

Agentia Non-Stop Travel ia nastere in anul 2012 ca urmare a pasiunii pentru turism a doi ghizi turistici atestati, din tari diferite. Practicarea acestei meserii ne-a ajutat pe noi, actualii asociati ai Non-Stop Travel, sa cunoastem, sa intelegem si sa satisfacem cu success nevoile si cerintele deferitelor tipologii de clienti.
Am pornit la drum cu dorinta de a deveni una din principalele alegeri in materie de turism din Romania. Astfel, intr-o lume in permanenta miscare, in care calatoriile nu mai sunt un lux, ci o nevoie independenta de varsta, Non-Stop Travel ofera vacante in principalele destinatii mondiale,
calatorii de afaceri, bilete de avion, turism medical, croaziere, servicii care se pliaza pe nevoile tale, la cel mai bun raport calitate-pret.

Pentru anul 2016, echipa Non-Stop Travel decide sa acorde un loc special in activitatea agentiei unui produs turistic foarte cautat si care ofera o bine-meritata deconectare de la stresul cotidian, City Break-ul. Acest site este dedicat tuturor celor care iubesc Roma si doresc sa cunoasca sau sa revada frumusetile acestui oras. Iti oferim consultanta specializata, servicii de calitate si tarife adaptate bugetului alocat.